OVER
ONS

BUREAU
ZELFSTANDIGEN FRYSLÂN

 

Bureau Zelfstandigen Fryslân (BZF) werkt voor ondernemers in Friesland. We verzamelen kennis en geven die graag aan u door. We willen inspireren en stimuleren. Wij werken naar oplossingen.

SOCIAAL EN BETROKKEN IN DE REGIO

Bureau Zelfstandigen Fryslân is een regionaal samenwerkingsverband van de meeste gemeenten in Friesland en bestaat sinds 2004. Wij voeren voor (aankomende) zelfstandigen de volgende sociale regelingen uit:

  • het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz 2004)
  • de Wet Inkomstenvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen (IOAZ)

Deze regelingen fungeren als vangnet voor de ondernemer. De ongeveer 21 medewerkers van BZF, partner voor succesvol ondernemerschap, werken voor u.

NUCHTER EN ZAKELIJK

BZF heeft geen winstoogmerk. Dat wil zeggen dat wij u onafhankelijk en objectief kunnen adviseren. Ervaren adviseurs, specialisten op hun eigen vakgebied kunnen u altijd helpen met een advies op maat.
Wij zitten in het hart van een uitgebreid netwerk. We werken samen met ervaren ondernemers, bevlogen mensen die optreden als coach of als klankbord, organisaties en kennispartners op financieel, juridisch, administratief, verkoop/marketing of fiscaal gebied.

HOE WERKEN WIJ?

Als je contact met ons opneemt plannen wij vrijwel altijd een gesprek voor je met één van onze adviseurs bij jou in de buurt.
Het eerste gesprek is een kennismaking en voorlichtingsgesprek over de mogelijkheden. In een aantal gevallen is dit gesprek voldoende en kunnen wij je helpen door je in contact te brengen met de juiste personen of organisaties.
Ook kan er in jouw situatie een traject of uitgebreid bedrijfsonderzoek volgen. Lees hier meer over bij Starters of Ondernemers.

GLOBAL GOALS

Bureau Zelfstandigen Fryslân is verbonden aan the Global Goals