HERORIËNTEREN

ANDERE MOGELIJKHEDEN

Wij geven u de gelegenheid om u te oriënteren op een andere bron van inkomen of mogelijkheden om met uw bedrijf een andere weg in te slaan. Misschien maakt u al lange tijd gebruik van de noodmaatregelen van de overheid, maar is dit niet voldoende. Schulden stapelen zich op en u vraagt zich af of er nog voldoende toekomst is voor uw bedrijf zodra de situatie weer min of meer normaal is. Wij willen u vanuit Bureau Zelfstandigen Fryslân en uw woongemeente graag adviseren bij het maken van een keuze wat goed bij u en uw onderneming past.

PERSOONLIJKE COACHES

Als ondernemer bent u door de Covid-19 maatregelen in een zeer vervelende situatie beland en een oplossing daarvoor lijkt mogelijk niet dichtbij. Om uzelf in die situatie staande te houden kan het soms helpen dat u met iemand kunt praten over wat dit met u doet, als mens. BZF biedt ondersteuning in de vorm van ervaren coaches die hierover met u kunnen sparren. Ondersteuning in de vorm van dit type gesprekken kan zorgen voor rust, ondanks de moeilijke omstandigheden waarin u en uw naasten zich bevinden.

In ons netwerk zijn coaches beschikbaar die dit gesprek met u kunnen voeren, als u dat wilt. Aan u de keuze of en met welke coach u het gesprek aan wilt gaan. Wij hebben ze voor u op deze pagina op een rijtje gezet en u kunt rechtstreeks contact met hen opnemen.

HET NOORDEN WERKT DOOR

Het Noorden werkt door helpt bij het vinden van passend werk en geschikt personeel. We zijn er voor iedere inwoner van Drenthe, Fryslân en Groningen, die (ander) werk wil of hulp zoekt bij het aantrekken of laten gaan van personeel. Of u nu werknemer bent of werkgever, zzp’er of starter op de arbeidsmarkt, bij ons kunt u terecht.

 

MEER INFORMATIE OP BZF.NU