SCHULDHULP VOOR
ONDERNEMERS

SCHULDHULP
VERLENING

Zijn uw inkomsten uit uw bedrijf sterk gedaald door het Corona-virus of zat uw bedrijf daarvoor ook al in de problemen? Heeft u slapeloze nachten door geldzorgen en komt u er zelf niet meer uit? Heeft u twijfels om door te gaan met uw bedrijf en denkt u dat u moet stoppen omdat uw schulden te hoog zijn?

U BENT NIET ALLEEN

Er zijn veel ondernemers die op dit moment niet genoeg geld met hun bedrijf verdienen. U kunt daardoor uw rekeningen niet betalen. Wist u dat u van geldzorgen lichamelijke en geestelijke klachten kan krijgen?

De meeste ondernemers met schulden wachten veel te lang met het zoeken van hulp. Als u uw rekeningen te laat betaalt, krijgt u in veel gevallen te maken met boetes en incassokosten en dus nog meer schulden. En dat wilt u natuurlijk graag voorkomen.

NEEM CONTACT OP

  • Heeft u (nog niet veel) schulden en wilt u graag hulp of advies dan gaan wij samen met u op zoek naar een oplossing;
  • Is er sprake van een crisis zoals een huisuitzetting of afsluiten van gas, water of licht of dreiging dat u uw bedrijf moet stoppen, dan helpen wij u direct met het zoeken van een goede schuldhulpverlener voor ondernemers;
  • Is uw administratie niet op orde dan gaan wij u helpen weer overzicht te krijgen;
  • Wilt u alleen een gesprek om uw verhaal te kunnen doen, dat kan natuurlijk ook. Maak dan zonder verdere verplichtingen een afspraak met ons.

 

JOUW SCHULDHULP MEDEWERKERS

Manon van Althuis
consulent
Regio Zuid
LinkedInContact met de regio ZuidWebsiteEmail

NEEM CONTACT MET ONS OP

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.