Gegevensupload definitieve vaststelling

Met dit formulier kun je je documenten die nodig zijn voor je definitieve vaststelling naar Bureau Zelfstandigen Fryslân versturen.

De verzending er van vindt plaats met een beveiligde verbinding. De documenten komen binnen in een speciale mailbox. Je ontvangt na verzending van dit formulier een bevestiging via het door jou ingevulde mailadres.

Upload de aangifte inkomstenbelasting (IB) van u en eventueel uw partner, de jaaropgave(s) van looninkomsten, uitkering of andere inkomsten van u en eventueel uw partner. De jaarrekening van het boekjaar waarop de definitieve vaststelling van toepassing is. De gegevens die gevraagd worden staan vermeld in de brief die je hebt ontvangen over de definitieve vaststelling.


Een tip!

De jaarcijfers is in veel gevallen een boekwerkje van meerdere pagina's. Wanneer je deze pagina's scanned krijg je allemaal afzonderlijke pdf files. Om het overzicht te bewaren en ons alle gegevens compleet aan te leveren is het aan te raden voordat je bestanden gaat uploaden deze losse pdf's tot één document samen te voegen. Dat kan gemakkelijk, snel en gratis online. Klik hier om naar een goede online tool te gaan. Wanneer je bestanden hebt samengevoegd kun je het document in het onderstaande formulier toevoegen.

Let op!

De upload van jouw documenten vindt plaats via een beveiligde verbinding. Hiervoor kun je alleen gebruik maken van een moderne browser waarop de laatste versie geïnstalleerd is. Zie je onder het invoerveld "Uw klantnummer" geen mogelijkheid staan om je documenten te selecteren vanaf je computer en toe te voegen aan de lijst?

Dan is je browser verouderd en moet vernieuwd worden!

Uploaden van de gegevens kan alleen in bestandsformaat  PDF! Maximale upload 5MB.


  • Dit nummer staat vermeld achter "Kenmerk" in de uitnodigingsbrief waarin je wordt gevraagd om informatie mbt de definitieve vaststelling op te sturen.
  • Upload de jaarcijfers van het boekjaar 2019. Jaarcijfers altijd inclusief Balans en Verlies- en Winstrekening.
  • Upload als er sprake is van overige inkomsten, loon - of uitkeringsspecificaties en jaaropgaven van je partner.
  • Heb je nog andere informatie die relevant is voor je definitieve vaststelling 2018? Vermeld die dan hier.