Ondernemers in Friesland kunnen hier de Tozo-4 regeling aanvragen.

 

Aanvragen Tozo-4 vanaf 2 april mogelijk.

Met ingang van 2 april 2021 is het mogelijk om Tozo-4 aan te vragen.

Er is wel een wijziging van toepassing. Vanaf 1 april 2021 (de start van de nieuwe Tozo-4 regeling) is niet mogelijk om met terugwerkende kracht vanaf 1 maart 2021 aan te vragen. In de overige maanden (mei en juni) kun je wel met terugwerkende kracht tot 1 april worden aangevraagd.

Ontvang je weer inkomen uit je bedrijf en wil je je uitkering verlagen of stopzetten? Klik dan op onderstaande knop “Informatie wijzigen/stopzetten Tozo” voor meer informatie. Wil je direct wijzigen klik dan de knop "Wijzig hier je TOZO".

Ondernemers aandacht voor het onderstaande

Voor ondernemers die op 1 oktober nog niet (volledig) hun bedrijfstaken kunnen uitvoeren heeft het ministerie van SZW  jullie hulp nodig door middel van een korte vragenlijst. Klik  voor meer informatie op de knop ''Ondersteuning na 1 oktober''.

 

Ondernemer in gemeente Smallingerland?

Ook dan kun je een aanvraag TOZO bij Bureau Zelfstandigen Fryslân doen! Ben je inwoner van de gemeente Ooststellingwerf of Súdwest-Fryslân? Dan kun je je melden bij je eigen gemeenteloket.

Let op: Er bedrijven actief die ondernemers hulp bieden bij het aanvragen van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). Deze hulp is doorgaans niet kosteloos en mogelijk niet zonder financiële gevolgen. Je hoeft als ondernemer ook geen extra kosten te maken. Wij helpen je graag bij je aanvraag.