Ondernemers in Friesland kunnen hier de Tozo-5 regeling aanvragen.

 

Aanvragen Tozo-4 vanaf 2 april mogelijk.

Met ingang van 2 april 2021 is het mogelijk om Tozo-4 aan te vragen.

Aanvragen met terugwerkende kracht

Vanaf mei 2021 kan de uitkering levensonderhoud op basis van Tozo 4 aangevraagd worden vanaf de 1e van de maand voorafgaande aan de maand waarin de aanvraag is gedaan. Vraagt u bijvoorbeeld een uitkering voor levensonderhoud aan op 15 mei 2021, dan kan kunt u deze uitkering met terugwerkende kracht aanvragen vanaf 1 april 2021.

Ontvang je weer inkomen uit je bedrijf en wil je je uitkering verlagen of stopzetten? Klik dan op onderstaande knop “Informatie wijzigen/stopzetten Tozo” voor meer informatie. Wil je direct wijzigen klik dan de knop "Wijzig hier je TOZO".

Ondernemers aandacht voor het onderstaande

Voor ondernemers die op 1 oktober nog niet (volledig) hun bedrijfstaken kunnen uitvoeren heeft het ministerie van SZW  jullie hulp nodig door middel van een korte vragenlijst. Klik  voor meer informatie op de knop ''Ondersteuning na 1 oktober''.

 

Ondernemer in gemeente Smallingerland?

Ook dan kun je een aanvraag TOZO bij Bureau Zelfstandigen Fryslân doen! Ben je inwoner van de gemeente Ooststellingwerf of Súdwest-Fryslân? Dan kun je je melden bij je eigen gemeenteloket.

Let op: Er bedrijven actief die ondernemers hulp bieden bij het aanvragen van de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo). Deze hulp is doorgaans niet kosteloos en mogelijk niet zonder financiële gevolgen. Je hoeft als ondernemer ook geen extra kosten te maken. Wij helpen je graag bij je aanvraag.