WELKOM

VOORSTEL PAGINA JELTER MEIJER

Op deze pagina laat ik u zien wie ik ben, wat ik doe en wat ik ga doen!

WAT GA IK DOEN?

Zoals ik eerder al schreef, studeer ik Media en Vormgeving. Dit omvat het maken van grafische producten tot aan het creëeren van audivisuele beelden, zoals animaties en video’s.

Tijdens deze stage kan ik, wat ik heb geleerd, uitvoeren in de praktijk.

Ik zal Wim Scholte en Martijn Diertens helpen tijdens mijn stage met soortgelijke opdrachten. Ik kijk er dan ook erg naar uit om te gaan starten!

 

WIE BEN IK?

Ik 19 jaar en woonzaam in Minnertsga.
Ik studeer Media Vormgeving aan de ROC Friesepoort. Ik zit in het derde en laatste jaar van de opleiding. Ik ben nu dan ook bezig met mijn afstudeerstage bij Bureau Zelfstandige Friesland. Op deze pagina zal ik u wat meer vertellen over wie ika ben en wat ik doe!

 

MIJN HOBBY’S

VOETBALLEN

In mijn vrije tijd voetbal ik graag. Ik kom uit voor V.V. Minnertsga. Daar speel ik 4 dagen per week op het veld en daarnaast voetbal ik nog eens per week in de zaal.

VORMGEVING

Ik me graag bezig met mediavormgeving. Dingen zoals audiovisueel en grafisch ontwerpen vind ik voornamelijk leuk aan het vak. Maar interactief of illustraties vind ik ook erg leuk en ben ik ook wel eens mee bezig.

PORTFOLIO

Ik wil jullie ook graag wat van mijn gemaakte werk laten zien. hieronder zie je een aantal opdrachten waar ik aan gewerkt heb tijdens de opleiding en mijn vorige stage, maar ook een aantal opdrachten waar ik in mijn vrije tijd aan gewerkt heb.

Hieronder ziet u een aantal audivisuele producten, Die ik tijdens mijn laatse stage heb gemaakt. Deze beelden zijn uiteindelijk gebruikt voor de website en socials.

Hieronder is een infographic die ik heb gemaakt voor een school opdracht. Ik heb voor deze infographic alle illustraties zelf gemaakt.