Schuldhulp voor ondernemers

Zijn je inkomsten uit je bedrijf sterk gedaald door het Corona-virus of zat je bedrijf daarvoor ook al in de problemen? Heb je slapeloze nachten door geldzorgen en kom je er zelf niet meer uit? Heb je twijfels om door te gaan met je bedrijf en denk je dat je moet stoppen omdat je schulden te hoog zijn?

JE BENT NIET DE ENIGE…

Er zijn veel ondernemers die op dit moment niet genoeg geld met hun bedrijf verdienen. Je kunt daardoor je rekeningen niet betalen. Wist je dat je van geldzorgen lichamelijke en geestelijke klachten kan krijgen?

De meeste ondernemers met schulden wachten veel te lang met het zoeken van hulp. Als je je rekeningen te laat betaalt, krijg je in veel gevallen te maken met boetes en incassokosten en dus nog meer schulden. En dat wil je natuurlijk graag voorkomen.

WACHT NIET LANGER EN NEEM CONTACT MET ONS OP!

  • Heb je (nog niet veel) schulden en wil je graag hulp of advies dan gaan wij samen met jou op zoek naar een oplossing;
  • Is er sprake van een crisis zoals een huisuitzetting of afsluiten van gas, water of licht of dreiging dat je je bedrijf moet stoppen, dan helpen wij je direct met het zoeken van een goede schuldhulpverlener voor ondernemers;
  • Is je administratie niet op orde dan gaan wij je helpen weer overzicht te krijgen;
  • Wil je alleen een gesprek om je verhaal te kunnen doen, dat kan natuurlijk ook. Maak dan zonder verdere verplichtingen een afspraak met ons.

 

Wij zijn in Friesland het aanspreekpunt voor ondernemers met schulden, samen met jou gaan we op zoek naar de beste oplossing

BZF schuldhulp consulenten voor ondernemers in Fryslân:

Manon van Althuis
LinkedInEmail
Johan Douma
LinkedInEmail

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.