Nieuwe kansen

Als gevestigd ondernemer ben je gewend je eigen boontjes te doppen. Kansen ruiken, mogelijkheden zien, of creëren. Je gaat uit van eigen kracht.

Maar soms zit het gewoon even tegen. Door ziekte, pech, of door onvoorziene omstandigheden, zoals een grote order die wegvalt of een klant die niet betaalt. Iedere ondernemer komt wel eens in een fase dat zijn of haar zaken minder goed lopen. Dan is het goed te weten dat je terecht kunt bij Bureau Zelfstandigen Fryslân.

Advies en coaching

Bureau Zelfstandigen Fryslân biedt ondersteuning aan bedrijven die in principe levensvatbaar zijn, maar tijdelijk in zwaar (financieel) weer zitten. Wij kunnen behulpzaam zijn op financieel gebied maar ook inhoudelijk. Door kennisoverdracht vanuit onze online vraagbaak of een persoonlijk gesprek met een adviseur van Bureau Zelfstandigen Fryslân. Ook werken wij samen met diverse professionele partners binnen ons netwerk.

Financiële mogelijkheden

Bureau Zelfstandigen Fryslân biedt ondernemers in Friesland financiële ondersteuning, waar nodig en waar mogelijk, afhankelijk van je inkomen en vermogen. Wij kijken graag samen met jou naar een oplossingen en mogelijkheden.

  • Tijdelijk aanvulling van inkomen
  • Financiële impuls tijdens of na periode van "zwaar weer"
  • Oudere ondernemers (>55 jaar) die hun onderneming voort willen zetten
  • Oudere ondernemers die hun niet-levensvatbare bedrijf tijdelijk willen voortzetten om deze te kunnen beëindigen

Bekijk hier ook ons informatiefilmpje over de regeling Bbz2004.

Meer informatie? Zie ook! Inkomen en vermogen

Download hier je folder