Lopende projecten

Leeuwarden - Stadoogst:

Zzp’ers en kleine ondernemers uit de gemeente Leeuwarden die hulp nodig hebben om hun bedrijf weer de wind in de zeilen te geven, kunnen vanaf januari 2019 terecht bij StadOogst. StadOogst ondersteunt hen met het vinden van nieuwe omzet, meer of andere klanten en biedt advies en ondersteuning bij acquisitie, netwerken en financiën. Zo ontstaat er weer nieuwe kracht en groei. StadOogst wordt uitgevoerd door ondernemers en mogelijk gemaakt door Bureau Zelfstandigen Fryslân, de gemeente Leeuwarden en Aegon. Ondernemers die in 2019 een slinger aan hun business willen geven kunnen contact opnemen via info@stadoogst.nl

Kijk op www.stadoogst.nl voor meer informatie. Een mooie compilatiefilm over het project Stadoogst vind je hier www.bureauzelfstandigenfryslan.nl/filmpjes.

 

www.stadoogst.nl

Friesland - De Friese Zaak:

Heb je als ondernemer problemen om de administratie van je bedrijf op orde te houden? Moet je je belastingaangiftes van meerdere jaren nog indienen bij de Belastingdienst? Of heb je hulp nodig bij de bedrijfsvoering van je bedrijf? Neem dan contact op met DE FRIESE ZAAK.

Studenten van NHL Stenden Hogeschool en ervaren coaches van Ondernemersklankbord (OKB) ondersteunen je graag. Samen onderzoeken wij hoe de problemen op korte termijn opgelost kunnen gaan worden. Doel is het voortbestaan van professioneel en creatief ondernemerschap!

Wil je meer weten? Mail dan naar: info@defriesezaak.nl of kijk op de website: www.defriesezaak.nl

 

Meer informatie: het BZF-team