Live chat

Via de website kunnen bezoekers gebruik maken van een live webchat mogelijkheid. Dit is een online applicatie die door het bedrijf tawk.to wordt aangeboden.

Klik hier om chat te starten

Via bovenstaande link kom je op de dashboard pagina van tawk.to en zie je een inlog. Gebruik de inloggegevens die je zijn toegestuurd via de mail. Selecteer "onthoud mij" om je inloggegevens te bewaren en de volgende keer automatisch te worden doorgestuurd. Tip: voeg de dashboard pagina van de live chat toe aan de "bookmark menubalk" in je browser, dan ben je snel weer online!

Wanneer je gebruik wilt maken van smartphone apps dan kan dat ook. Klik hiervoor op de knoppen aan de rechterzijde van deze pagina om je keuze te maken. Download en installeer vervolgens de app op je smartphone. Gebruik de accountgegevens die je hebt ontvangen om in te loggen en je kunt live chat volgen op je smartphone. De functies die je kunt gebruiken zijn beperkter dan via je PC maar de basis, een chat voeren, gaat uitstekend.

 

Afspraken

Na het teamoverleg van 23 april 2019 zijn de onderstaande afspraken gemaakt over het gebruik van de BZF live-chat

  1. In week 17 maakt iedereen een account aan en gaat men de chat functie uitproberen, onder de knie krijgen, etc.
  2. Vanaf week 18 gaat iedereen er mee aan de slag.
  3. Er is een voorstel gedaan voor een bezettingsschema; kamer 1 maandag, kamer 2 dinsdag enzovoort. Hier komt het team op terug.
  4. Debiteurenteam maakt een eigen schema.
  5. Wim blijft op alle dagen achtervang en blijf het team ondersteunen in het zich eigen maken van de applicatie.
  6. Als er thuisgewerkt wordt kan er meegedraaid worden in het schema aangezien het een online applicatie is die onafhankelijk van een kantoorsituatie functioneert.

Er is behoefte aan een werkinstructie voor het gebruik van de applicatie. Deze volgt zsm.

Onlinetijden:

De chatfunctie komt automatisch op onderstaande tijden online op de website. Moet je even afwezig zijn verander dan even je status in afwezig

maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 16.00 uur
vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur

Toegang tot chat op de website