Informatiebijeenkomst Cyber – Security

Wanneer gaan we van start?

Het evenement gaat vandaag van start!

Klik op bovenstaande link 'Cyber - Security' om je aan te melden!

Met veiligheid op het internet hebben we allemaal te maken. Deze informatiebijeenkomst geeft in inkijkje waar je mee in aanraking komt op het gebied van online security.

 

Marjolein Reurich

Als motiverend spreker, coach en trainer heb ik mijzelf als doel gesteld om zo veel mogelijk mensen te willen helpen om gelukkig(er) te worden. Door mensen bewust te maken van de maakbaarheid van het leven en zo hun geluksbeleving te verhogen. 40% van je totale geluksniveau heb je helemaal zelf in de hand en kun je dus zelf creëren.
Je moet dus zelf de slingers ophangen en in actie komen!
En soms heb je daar iemand bij nodig die jou inspireert, motiveert en complimenteert en...die soms lastige vragen stelt;-)

LinkedIn: profiel Marjolein Reurich

Henk van Ee

Alles begint met menselijk falen. Dat is niet zo vreemd, want computercriminelen hebben genoeg sluwe trucjes om ons de sleutel tot de digitale achterdeur te ontfutselen. Dat doen ze onder andere door met ‘hagel’ te schieten. Bijvoorbeeld met een mailtje over een bekeuring of de levering van een pakketje. In de hele groep van ontvangers is er immers altijd wel iemand die een bekeuring of een pakket verwacht. Kortom, cybercriminelen zetten internettechnologie in om de wet van de grote getallen in hun voordeel te gebruiken.

LinkedIn: profiel van Henk van Ee

Website: Cybersafety4u

Regina van Os

Sinds november 2016 ben ik werkzaam als FEC Coördinator bij de Rabobank. Deze functie is een belangrijke schakel tussen de lokale bank en de centrale organisatie als het gaat om het bestrijden en voorkomen van de gevolgen van Financiële Economische Criminaliteit (FEC). Ik ondersteun de directie, het management en de medewerkers van de lokale bank met vakinhoudelijke kennis en expertise waarbij ik gebruik maak van mijn kennis van de lokale/regionale situatie. Financieel onderzoek doen, het analyseren van de bevindingen, interviewen en verslaglegging zijn belangrijke onderdelen van mijn werk.

LinkedIn: profiel van Regina van Os

Jerome

Jerome is actief als hacker. Niet om daar organisaties of personen mee te schaden maar ze juist te wijzen op 'gaten' die hun juist wel ernstige schade kunnen toebrengen. Jerome ligt een tipje van de sluier op van de digitale wereld waarin hackers zich begeven.