Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 27 november 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://www.bureauzelfstandigenfryslan.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Analytische cookies gebruiken wij om onze website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van onze bezoekers. Wij krijgen door middel van analytische cookies inzicht in het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van analytische cookies vragen wij uw toestemming. We vragen je toestemming voor het plaatsen van statistieken cookies

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

AddThis

We gebruiken AddThis voor het vertonen van social share buttons.

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
__atuvs 1 jaar
__atuvc 13 maanden Volgen van acties door gebruikers op een webpagina
_at.cww
__atssc
Marketing/Tracking
at-rand permanent
Statistieken
_at.hist.* permanent Store the user's usage history
Delen

Voor meer informatie, lees de AddThis Privacyverklaring.

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken.

Naam Retentie Functie
Statistieken (anoniem)
_ga 2 jaren Opslaan van een unieke gebruikers ID
_gid 1 dag Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
_gat 1 minuut
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring.

Twitter

We gebruiken Twitter voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
metrics_token
Delen

Voor meer informatie, lees de Twitter Privacyverklaring.

LinkedIn

We gebruiken LinkedIn voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
X-LI-IDC sessie Regelen van functies over meerdere pagina's
Delen

Voor meer informatie, lees de LinkedIn Privacyverklaring.

Complianz

We gebruiken Complianz voor cookie toestemming registratie.

Naam Retentie Functie
Functioneel
cmplz_all 365 dagen Opslaan van cookie voorkeuren
cmplz_choice 365 dagen Store if a message has been dismissed
dont_track_me 1 jaar Opslaan van 'do not track' signalen
complianz_consent_status 365 dagen Opslaan van cookie voorkeuren
complianz_policy_id 365 dagen Registreren van geaccepteerde cookiebeleid ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Complianz Privacyverklaring.

Tawk

We gebruiken Tawk voor chat support.

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
__tawkuuid
TawkConnectionTime
TawkWindowName
Delen

Voor meer informatie, lees de Tawk Privacyverklaring.

ShareThis

We gebruiken ShareThis voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
__stid
UIDR
_stgmap
_stamap
stacxiommap
stdlxmap
__uset
uset
Delen

Voor meer informatie, lees de ShareThis Privacyverklaring.

Wistia

We gebruiken Wistia voor het tonen van video's.

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
wistia
Delen

Voor meer informatie, lees de Wistia Privacyverklaring.

Google Analytics Dashboard for WP

We gebruiken Google Analytics Dashboard for WP voor website statistieken.

Naam Retentie Functie
Statistieken
gadwp_wg_default_metric 1 maand Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
gadwp_ir_default_dimension 1 jaar Bijhouden en verzamelen van paginaweergaven
Doel wordt onderzocht
gadwp_wg_default_dimension
gadwp_wg_default_swmetric
gadwp_wg_default_view
gadwp_ir_default_metric
gadwp_ir_default_swmetric
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Hotjar

We gebruiken Hotjar voor hittekaarten en schermopnames.

Naam Retentie Functie
Statistieken
_hjid 1 jaar Opslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Facebook

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
_fbp 3 maanden Volgen van bezoeken over verschillende websites
Delen

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Google Fonts

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

Naam Retentie Functie
Marketing/Tracking
Google Fonts API geen Vraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

YouTube

We gebruiken YouTube voor het tonen van video's.

Naam Retentie Functie
Statistieken
PREF 1 jaar Volgen van bezoeken over verschillende websites
Delen

Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Diversen

Naam Retentie Functie
Doel wordt onderzocht
tcb_google_fonts
swpm_session
swpm_in_use
nextendsession
login_referer
simple_wp_membership_sec_0964e7c5225418a4423c3dcaa14b3d10
at-lojson-cache-ra-*
jStorage
twk_*
_gali
9132509475c349aabae2f7748575312
km_ai
km_lv
vue-tabs-component.cache*
color
DataTables_policy-list_/wp-admin/admin.php
DataTables_uri-list_/wp-admin/admin.php
jStorage_update
14424201925c505e1953a15901827084
8500318145c0916a286268900012490
12526624875c2e23471ab7e911601481
12616556025c49aa48c6734534116987
4962464695de770f103ada570367313
PHPSESSID
15302869425dee50b1f3f97839317056
wp_learn_press_session_0964e7c5225418a4423c3dcaa14b3d10
H5PUserUUID
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

Bureau Zelfstandigen Fryslân
Heliconweg 62
8914 AT Leeuwarden
Nederland
Website: https://www.bureauzelfstandigenfryslan.nl
Email: info@bureauzelfstandigenfryslan.nl
Telefoonnummer: 14058

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 27 november 2019