Chantal Melching

Op dinsdag 5 november heeft Chantal Melching, na het afronden van het pre-start traject, haar ondernemingsplan gepresenteerd.

Zij deed dit in het pand waar zij haar winkel wil openen. Chantal wil een concept store gaan starten met duurzame en eerlijke producten genaamd De Wilde Oogst. In haar winkel gaat ze natuurlijke, handgemaakte, gerecyclede en ge-upcyclede producten verkopen. Deze worden aangeboden door zowel Chantal zelf alsmede door duurzame producenten en kunstenaars.

Zelf zegt ze hierover op LinkedIn: ' Ik ontwikkel projecten, workshops en producten die bijdragen aan de wereld van morgen. Bij mij leer wat je wel en niet uit de natuur kunt eten en gebruiken, waar je rekening mee moet houden om haar overvloed in stand te houden en hoe je dit verwerkt tot eetbare en handzame producten in huis en haard. '

De jonge onderneemster heeft zich inmiddels ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en gaat op 30 november van start met haar eerste activiteit in de vorm van een “Wilde Wintermarkt”. Deze markt, georganiseerd door Chantal met en voor ondernemers, vindt plaats in de Vijzelstraat in Leeuwarden van 13.00-19.00 uur, de straat waar ook haar winkel te vinden is. Kom gezellig langs op deze markt!

Bureau Zelfstandigen  Fryslân wenst Chantal heel veel succes met haar bedrijfsconcept en wij zijn nieuwsgierig naar de ontwikkelingen binnen haar bedrijfsvoering.

Bezoek Chantal op LinkedIn

 

 

Geplaatst in Cases en getagd met , , , , .
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties