Bedrijfsfinanciering aanvragen in Friesland

Ben je als ondernemer op zoek naar een bedrijfsfinanciering in Friesland?
Voor de toekomstige ondernemers die willen starten vanuit de bijstand of de gevestigde ondernemers die tegenvallende resultaten begaat is er een regeling. Het bijstand besluit zelfstandigen ook wel Bbz genoemd, biedt financieringsmogelijkheden. Wij verstrekken bijstand aan ondernemers in twee vormen, bijstand kan een uitkering zijn maar ook bedrijfskrediet. Natuurlijk moet je bedrijf dan wel levensvatbaar zijn om ervoor in aanmerking te komen. Al graag weten hoe hoog de vermogensgrenzen liggen? Klik dan hier  voor meer informatie.

Wanneer kom je in aanmerking voor een bedrijfsfinanciering?

  • Uw bedrijf is gevestigd in Friesland
  • Een gevestigde ondernemer bent
  • Een startende ondernemer bent
  • Als de banken geen krediet willen verstrekken

Bedrijfsfinanciering mogelijkheden in Friesland.

Het Bbz 2004 geeft deze startende zelfstandige ondernemers een mogelijkheid om toch hun plannen gerealiseerd te krijgen. Deze bedrijfsfinanciering voert Bureau Zelfstandigen Fryslân ook voor ondernemers in bijna alle gemeentes van Friesland uit. Ook gevestigde zelfstandige ondernemers die tijdelijk niet beschikken over voldoende (financiële) middelen om in hun bestaan te voorzien en/of behoefte hebben aan bedrijfskapitaal, maar hiervoor geen financiering in het reguliere circuit kunnen krijgen, kunnen een beroep doen op deze regeling. Voor meer mogelijkheden over financiering van je bedrijf in Friesland klik hier of bekijk de onderstaande video's voor meer informatie.

Informatievideo's over de Bbz-regeling bij BZF.

Wij werken samen met de volgende gemeentes in Friesland.

Leeuwarden, Heerenveen, De Fryske Marren, Harlingen, Waadhoeke, Vlieland, Ameland, Terschelling, Schiermonnikoog, Weststellingwerf, Opsterland, Datumadiel, Smallingerland, Achtkarspelen, Tytsjerksteradiel en Noardeast-Fryslân