Documenten bij je aanvraag verzenden intro

Om tot het afhandelen van je Bbz- of IOAZ-aanvraag te komen, hebben wij alle gevraagde informatie van je nodig. Deze informatie hebben wij bij het intakegesprek reeds met je doorgenomen. Wij begrijpen dat dit niet het leukste onderdeel van het aanvraagproces is. Uiteraard willen we het je zo makkelijk mogelijk maken om de noodzakelijke gegevens aan ons te zenden. In het huidige digitale tijdperk wordt reeds veelal de door ons gevraagde informatie ook al digitaal aan jou aangeleverd en kan je deze informatie zo naar ons doorsturen. Mogelijk dat je zelf nog documenten moet scannen en opslaan in het bestandsformaat PDF. Even verder op deze pagina hebben we nog een tip hoe je snel meerdere documenten omzet naar één document. Hiermee bewaar je het overzicht en dat is wel zo prettig.

Onderaan deze pagina staat een button waarmee je het online formulier kunt bereiken. Hiermee kun je je digitale bestanden die nodig zijn voor je aanvraag uploaden.
Op de achterzijde van het inlichtingenformulier staan vier categorieën vermeld (zie afbeelding hiernaast). Deze heb je ontvangen van je casemanager van BZF en hierop staat aangekruist welke documenten je moet aanleveren bij je aanvraag. Deze vier categorieën vind je ook terug op het uploadformulier. Wij hebben in het uploadformulier de desbetreffende informatie nog even op een rij-tje gezet. Je kunt meerdere bestanden tegelijk selecteren voordat je ze verzend. Wij denken dat we hiermee het aanvraagproces een stuk klantvriendelijker voor je hebben gemaakt. Mocht je suggesties hebben die het aanvraagproces nog meer vereenvoudigen, dan horen wij dat graag.

Achterzijde inlichtingenformulier

Een tip!

Soms is de informatie (zoals bijvoorbeeld je ondernemingsplan, de jaarstukken of akten van een notaris) een document met veel pagina's. Wanneer je deze pagina's gaat digitaliseren en scant krijg je allemaal afzonderlijke PDF-files. Om het overzicht te bewaren en ons alle gegevens compleet aan te leveren, adviseren wij, voordat je bestanden gaat uploaden deze losse PDF'-files tot één document samen te voegen. Dat kan gemakkelijk, snel en gratis online. Klik hier om naar een goede online-tool te gaan. Wanneer je bestanden hebt samengevoegd kun je het document in het onderstaande formulier uploaden.

Let op!

De upload van jouw documenten vindt plaats via een beveiligde verbinding. Hiervoor kun je alleen gebruik maken van een moderne browser waarvan de laatste versie geïnstalleerd is. Zie je onder één van de vier rubrieken geen knop staan met de tekst "Voeg je bestanden(en) toe...", dan is je browser verouderd en moet deze vernieuwd worden! Internet Explorer van Microsoft is een verouderde browser. Deze krijgt geen veiligheidsupdates meer.

Gebruik Mozilla Firefox of Google Chrome voor Windows en Safari voor macOS voor een goede werking van dit formulier.

Uploaden van gegevens kan alleen in de bestandsformaten JPG, PDF, Word (doc en docx), Excel (xls en xlsx) en CSV! Gecomprimeerde files zoals ZIP of RAR kunnen om veiligheidsredenen niet geüpload worden.
Maximale upload 10MB per mailbericht.

Vergeet niet het door jou, en eventueel je partner, getekende aanvraag- en inlichtingenformulier per post te verzenden naar:

Bureau Zelfstandigen Fryslân
Antwoordnummer 3434
8900 VB Leeuwarden

Je hoeft bij een antwoordnummer geen postzegels op de enveloppe te plakken!

 

Heb je nog niet alle gevraagde informatie digitaal beschikbaar? Geen nood! Je kunt ons deze natuurlijk altijd gewoon per post aanleveren. Voeg het dan wel toe aan je aanvraag- en inlichtingen formulier.

 

Aanvraagformulier